De VrijeLijst neemt een opvallende positie in de Gemeenteraad van Castricum in. We doen niet aan ‘rechtse’ of ‘linkse’ politiek. In 12 jaar is een waardevol netwerk met inwoners opgebouwd. We denken dwars door politieke zuilen heen. De VrijeLijst is een ideeënpartij. We zijn de bedenkers van duurzame dialogen met inwoners, zoals het Raadsspreekuur op maandagavond en de bijeenkomsten van de Overleggroep Strand. Onze oprichters, Ron de Haan en Marian Bleijendaal, maken nog steeds deel uit van ons team. We hebben in nieuwe talenten geïnvesteerd. We zijn klaar voor twee of meer raadszetels. De VrijeLijst kan een wethouder leveren aan het dagelijks bestuur van de gemeente.

Ron de Haan zet met inzet en gemotiveerd het politieke leiderschap van De VrijeLijst voort. Reinaud van de Fliert is onze nummer 2. Deskundig op het sociale vlak is hij in 2017 al verschillende keren in raadscarrousels voor De VrijeLijst opgetreden. Klaarstaan ook Bärbel Böhling, landschapsarchitecte en deskundig op het gebied van stedebouw en natuurontwikkeling, en Schipholkenner Tim de Heer. Chiel de Bood en Paulien Zwikker, ook op de namenlijst, zijn ‘Bekende Castricummers’. Trotse lijstduwer is de Zaanse orkestleider Jan Molenaar (81) – meer dan 40 jaar woonachtig in Limmen en nog altijd actief met zijn Jan Molenaar BigBand.

Een sterk dagelijks bestuur en fractiemedewerkers volgen de verrichtingen achter de schermen. Versterking is natuurlijk altijd welkom. Interesse in een actieve rol voor de lokale politiek? Ron gaat het gesprek graag met je aan. Zijn mailadres is rondehaan@devrijelijst.nl . Telefoon +31 (0)6 282 303 80. Ook kennismaken met De VrijeLijst en onze werkwijze? Neem contact op met voorzitter Cok van Bergen Henegouw op het mailadres cnvanbergen@devrijelijst.nl

Bad Authentication data.