08
DEC
2017

Nieuwe partijvoorzitter

Posted By :
Comments : 0

Cok van Bergen Henegouw (62) is  de nieuwe partijvoorzitter van De VrijeLijst. Zijn benoeming is tot stand gekomen, kort voordat we onze kandidaten voor de gemeenteraad en het verkiezingsprogramma presenteren. Gemeenteraadslid Ron de Haan wordt voorgedragen als lijsttrekker.

De nieuwe partijvoorzitter is vanaf de oprichting in 2005 bij De VrijeLijst betrokken. ‘Het politieke gekissebis in Castricum moet stoppen’, vindt hij. ‘Inwoners hebben een gruwelijke hekel aan ruzie en dat politici elkaar vliegen zitten af te vangen. De politiek is er om met oplossingen te komen’.

Cok van Bergen Henegouw woont sinds kort in de kern Castricum, na 21 jaar met vrouw en dochters in Limmen te hebben gewoond. Hij is werkzaam als projectmanager en partner in een bedrijf dat overheden en bedrijfsleven adviseert in marien en afvalstromen.

De nieuwe voorzitter ziet de verkiezingen voor De VrijeLijst met vertrouwen tegemoet. ‘De VrijeLijst is een stabiele en constante factor in de raad’. Eén plek op de namenlijst staat vast. Bigband leider en muziekcomponist Jan Molenaar (81) uit Limmen is lijstduwer.http://nieuwsbladcastricum.nl/lokaal/cok-van-bergen-henegouw-nieuwe-voorzitter-de-vrijelijst-310768

About the Author

Plaats een Reactie

*

captcha *

Bad Authentication data.